Kontakt

Mail: pyro@nrk.no

Postadresse: Nrk Hordaland, v/Totto, Boks 7777, 5020 Bergen.

Sent til festen, men fra og med januar 2013 er det party hard på Facebook også. Lik oss gjerne via www.facebook.com/P3PyroHQ.

 

60 kommentarer på “Kontakt”

 1. Spill: Trivium – Built to Fall !!

 2. Kenneth Brun skrev:

  Bad news! Thrice gir seg til neste år. De avslutter med vår-turnè, deretter blir det pause på ubestemt tid. Synd at så mange går glipp av dette fantastiske bandet. Man kan jo håpe at de svinger innom skandinavia i løpet av våren.

  • Anonymous skrev:

   Så den nyheten i går kveld. La oss håpe det bare blir en pause, og at de så kommer tilbake med mer nydelig rock til oss.

 3. Anonymous skrev:

  Jeg vil bare si at Breed er noe av det råeste jeg har hørt på lang tid, og atpåtil så er dette normenn. Og jeg håper dere gutta kommer til og spille dette massevis i nærmeste fremtid, vet jo ikke hvor mange album dette bandet har lagt. Men fortell fortell om hvor mange og om disse kan kjøpes alle i en cd forretning. For nedlastning duger ikke for meg, jeg må ha det real thing. 

 4. Anonymous skrev:

  Noen hint?
  Jeg har vært lite aktiv på metal fronten i snart et 10 år nå, trenger noe gode råd om hva jeg bør lytte til. Noe av bandene som jeg lytter til nå er Purified In Blood, Immortal, Sublime Eye,Dimmu Borgir, Kvelertak, In Flames, av den litt eldre garde Megadeth, Pantera, Testament, Danzig & Rollinsband, musikksmaken min er egentlig brei, jeg lytter til det meste trenger bare litt hjelp fra dere. Vil legge til at vi ellers digger deres program, jeg og noen kompiser har gitt deres program terning kast 7, i vår fantasi verden har terningen fått en ekstra side(hahaha).

  • Anonymous skrev:

   Det lureste er vel gjerne å følge med litt her på sidene. Vi poster det meste av nye musikkvideoer her. Ellers er vel årets store oppdagelser Revocation, Rival Sons og Graveyard av de jeg kommer på nå. Og de nye albumene til Anthrax, Mastodon og Machine Head er strålende. Av norske har Einherjer, Taake, Djevel og Vreid, blant mange andre, overbevist i det siste.

 5. Vil bare informere om at ungdomsbandet Rising in Vain fra Jessheim nettopp har kommet med sin første EP: CHIMERA.

 6. yoyo!!  sjekka akkurat ut wrong kid adopted på youtube =)  fersk metall fra hedmarken!!

 7. geir skrev:

  ja hvorfor spiller dere ikke fra nightwish nye album da? og hvorfor spiller dere ikke noe fra sonata arctica`s live in finland? en annen ting : hvordan kan dere like kaizers orcestra og samtidig snakke varmt om black sabbath? skal dere spille sabbath så spill fra sabbath bloody sabbath, master of reality, volum 04 eller paranoid evt sabotage. dere har heller ikke spilt fra orphenage et av de beste band som dessverre sluttet. rosan van der aa, er lekker også;) finn ut hvor hun synger og hvor den keyboarder spiller. guns and roses er tidenens største og beste band, det er ikke kvelertak eller dimmi borgir dessverre. dere liker vel beatles også sammen med bård ose. men en ting er sikkert dere faller ut av alle musikk miljø som har sabbath som grunn pilar i musikken sin. dessuten er my dying bride, riverside og saga band som dere ikke bryr hjernen med. heller ikke rush går inn hos dere. da er det vel noe gammelt som temple of syrinx eller 2112 som dere har lest dere frem til. en annen ting: dere kan lese og vite så mye om musikk dere bare orker og plapre i vei til lags at alle vil vi gjera. men husk at musikk er også GEHØR, det betyr å høre hva som er bra og dårlig. Har et vist inntrykk av dere får litt på glødende kull av og til. en ting er bra, dere er gode til å prate og er aldri sjuke uansett uke i året. takk jeg hører på dere, noen ganger blir jeg litt forbainna andre ganger liker jeg det som spilles. veldig bra var de svenske jentene som spilte metal tror de var fra gøteborg. Geir

  • Anonymous skrev:

   Denne kommentaren skjønner jeg lite av. Vi spiller gammel Sabbath hele tiden, vi har aldri spilt Kaizers eller Beatles, vi har hatt intervju med My Dying Bride og har spilt bandet ved flere anledninger, Rush og GNR spiller vi også titt og ofte. Det er riktig at vi holder oss unna symfonisk metal, og grunnen er at vi ikke liker denslags. Men finnes det noe poeng her? I så fall finner ikke jeg det….

 8. heihei.

  jeg begynte å tenke på en sang her om dagen av et norskt metal/rock band med en kvinnelig vokalist. Ikke helt animal alpha, men noe i den duren. De hadde en sang som spilte på p3 for ca 2-3 år siden, men jeg klarer ikke huske hva de het. Har søkt litt her og der på nettet, men finner ingenting. Ser jeg navnet på bandet vil jeg huske det med en gang, noen tips

 9. Kenneth Brun skrev:

  Fått med dere at Oslo Ess skal spille hele skiva til Kjøtt live? Billett er bestilt og 4. februar kan gjerne komme fort!

 10. Anonymous skrev:

  Hei Hei ! Wrong Kid Adopted har nå lagt ut 3 låter som jeg mener er potensielt pyro materiale .kom videre i Global Battle Of The Bands,og er nå i landsfinalen på John Dee den 18.Mars.
  er jo selvsagt opp til dere å bestemme,men hadde vært innmari moro for oss om dere i det hele tatt hadde tatt turen innom youtube/facebooksiden vår og tatt en titt og hørt på oss!

  http://www.facebook.com/pages/Wrong-Kid-Adopted/190038837717918?sk=app_178091127385 

  Hilsen Wrong Kid Adopted ! =D  

  PS. Awesome program dere har ,og tror jeg snakker for veldig mange om jeg sier at en egen metallkanal med dere i spissen ikke hadde vært å forakte .

 11. Hei! Lurte på når trekningen av Inferno hotellsuiten foregår? Blir det på sendingen i kveld?

 12. 30 år siden Randy Rhoads døde idag…

 13. gjermund mo skrev:

  Skal dere anmelde Tantara sitt album “Based On Evil” når det kommer ut? 

  • Anonymous skrev:

   Vi anmelder ikke plater i Pyro, men vil nok skrive om platen når den slippes. Tenkte å spille noe på radioen også.

 14. Mark Tremonti (Creed og Alter Bridge gitarist) kommer ut med solo album her er ein link te singelen som er lagt ut av Mark sjøl.
  Eg syns da er nåke av da bedre eg har høyrt fra dinna karen 😉
  Ka syns dåke i redaksjonen og dåke lesara ?

 15. Da var det Pyro-tid igjen! Herlig!!! 😀 😀
  Lenge siden jeg har hørt nå, og det var herlig å høre dette vakre program igjen ^^

 16. Anonymous skrev:

  Nærmer seg ny The Datsunsskive (15 okt). Både ‘Gold Halo’ og ‘Gods are bored’ er god, gammel rock av skikkelig Datsunsmerke. Synspunkt?

 17. Anonymous skrev:

  I 1982 reklamerte PolyGram Records Norge med at Kiss «Creatures of the Night» var så heavy at ørene flagrer! Det er helt klart en tilsvarende effekt av Kiss «Monster»: Morsomt! Det skal bli interessant å høre hva Pyro-redaksjonen har å si om utgivelsen.

 18. Anonymous skrev:

  Har dåke hørd detta før? http://www.youtube.com/watch?v=E_Vez_aKIyI
  Bring me the horizon er meget bra live!.

  • Anonymous skrev:

   Så har dåke detta bandet fra finland so var minst lika bra liv da. http://www.youtube.com/watch?v=3hOy13HXeEg

 19.  
  To deler Desspo, en del Theatre of Tragedy og en del Six Eyes Lost = Kal-El
  Kal-El spiller kort og greit rock’n’roll, med klare preferanser fra
  stoneren. Det har blitt nevn band som Black Sabbath, Soundgarden og
  Unida når man skal prøve å sette oss i bås ( og det synest jo vi er flott ), og musikken er blytung med et snev av søttitallsstil(?)
  Vi holder på i disse dager å finpusse på vår 3-spors EP som heter Dark
  Moon Voyage. Den er ment som en liten presentasjon av musikken vår, få
  litt interesse rundt bandet og si at her er vi, og kanskje få noe
  livejobber. Fullengder kommer til neste år… Låtene blir å finne på urørt. Følg oss og gjerne her på Facebook for siste oppdateringer; https://www.facebook.com/pages/Kal-El/155419334582756?ref=nfKal-El Ulven – Vocals Roffe – Guitars Vekthor – Bass Bjudas – Drums

  http://www.nrk.no/Urort/Artist/KalElLåter av Kal-Elwww.nrk.noDisse låtene finner du på http://nrk.no/urort/Artist/KalEl.

 20. Sjekk ut dødsmetall bandet Morgrim: http://soundcloud.com/morgrimband/sets/war-has-just-begun/ Og lik dei på facebook her http://www.facebook.com/MorgrimBand

  Stå på Pyro!

 21. Anonymous skrev:

  Hei hei!

  Nytt band fra Rogaland: “War of low frequency”

  Bandet produserer og gir ut på egen label 🙂

  Spiller elektronisk rock/metall

  Gitt ut to singler i 2012:

  http://open.spotify.com/artist/20B3hHm317brzYJ6asTH0Dhttp://open.spotify.com/track/0SRMvkkJbLa3mKf9LXi96Thttps://itunes.apple.com/no/album/flykt-heim-feat.-bodil-victoria/id499362200https://itunes.apple.com/no/album/fuge-domum/id586709192?i=586709240

 22. Tony Harnell ble kreditert som Tony Hansen på den første versjonen av Knights of TNT.

  Tony Harket????

 23. Yakari skrev:

  Kvinner i metal:Maria Brink fra In this moment.

 24. Yakari skrev:

  Time to be king (Masterplan) er nesten for bra baby. Detter jo nesten av stolen.

 25. Robin Hagen skrev:

  Skjer med at Terje Formoes Julius-sang ligger i spillelista til nettradioen? Måtte le litt da det gikk opp for meg hva jeg hørte på!

 26. JonasSt skrev:

  Kan dere si noen ord om dette nye “superbandet” fra Trondheim, Spidergawd? Into tomorrow har gått på repeat i ukesvis allerede. Det er langspiller på vei? Oktober?

 27. Håkon Bechholm skrev:

  Dere burde sjekke ut et band som heter Distant Entry ! Låta “The Tale of Sinclair” er kanskje det beste innen power/prog jeg har hørt på lenge ! Et tips som jeg håper blir fulgt ! : )

 28. Rasmus Henriksen skrev:

  Hei!

  Når Ozzy Osbournes tidligere gitarist Jake E. Lee (High wire, baby!) – som forøvrig er en svært undervurdert gitarist – gir ut ny plate i slutten av januar neste år hadde jeg satt pris på om dere kunne hørt gjennom den og gjerne spilt noe fra nevnte plate på Pyro! Når det er rundt 20 år siden Jake hadde fast band sist, og han endelig våger å ta et steg frem fra mørket må nesten dette være bra saker 🙂 Sjekk ut Jake E. Lee’s Red Dragon Cartel når utgivelsen nærmer seg 🙂

  • tottonrk skrev:

   Jake E. Lee er en gammel favoritt fra både Ozzy og Badlands, så han skal vi nok følge godt med på.

   • Rasmus Henriksen skrev:

    Strålende!

    Registrerer at noen få sanger har nådd nettet – bl.a. en med Robin Zander fra Cheap Trick på vokal. Har ikke hørt den enda, men gleder meg til å høre. Samt høre hele skiva. Dette blir spennende!

 29. Stein Erik østberg skrev:

  Hellu..

  Vil bare tipse om et nytt album som bør høres på om dere liker trash metal.

 30. Bjarne Hjemmebryggeren Kjølleb skrev:

  vil bare takke for et rasende bra program gutter. stå på.
  prøvde forresten og hilse på deg Slettemark på Tons of Rock, men ble så starstruck av deg at jeg bare ble stående å måpe. 🙂

 31. Jan Christian Frodahl skrev:

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ikke mer PYRO???? Norsk radio er død.. DØD!
  Dette er nesten like trist som da DIO døde.. 🙁
  Noen som har prøvd å sette
  på Rox eller noe sånt fjas eller? Spiller bare pysepop jo 🙁 Nå er det
  NULL metal på norsk radio.. Hvor skal jeg få høre nye band og gamle band
  med låter jeg aldri har hørt, kjente og ukjente, norske og utenlandske,
  trivia, intervjuer, osv osv..? Vel hva skal man si.. Takk for musikken,
  selskapet og stemningen. Jeg håper det vil bli ROCK IGJEN på norsk
  radio, folket fortjener METAL! 🙂

Legg igjen en kommentar