AC/DC – Machine Head – Cancer Bats 1 – 2 – 10

0
Skrevet av:
Publisert 9:23 12 November, 2014

ACDC

Tre musikkvideoer fra deilige band på en dag. Hvem vinner?

I går kveld og i natt kom det videoer fra tre av våre absolutte favorittband. Kvaliteten på videoene er litt ymse, så vi tok en liten resultatorientert titt på alle tre.

Puh… Det skjer ting i AC/DC-leiren for tiden. Ikke bare er Malcolm ute av bandet, i forrige uke ble trommis Phil Rudd (er han egentlig med i AC/DC for tiden, han er ikke med på pressebildene og er heller ikke med i videoen) siktet for det ene og det andre (og så bare for det ene..). Og om en knapp måned slipper AC/DC det nye albumet Rock Or Bust. I natt har kommentarene haglet på metalsider om den skjøre kvaliteten på den nye videoen til Play Ball. Nå er det ikke en veldig god video, men så ille som folk skulle ha det til at den var er den heldigvis heller ikke…

Cancer Bats gir ikke ut sitt album Searching For Zero før i mars, men bygger opp forventningene med denne herlige nyttårsfeiringen av en video der det går ut over en godt polstret trommis. Herlig låt. Enkel og ok video.

Den nye Machine Head-platen Bloodstone & Diamonds er superbra. Jeg sier ikke mer om den saken. Og når det gjelder videoen til den magiske første låten som kom fra albumet går selvsagt Machine Head totally episk. Og vinner dagens video-batalje med klar margin.

Tags: , , ,

Del "AC/DC – Machine Head – Cancer Bats 1 – 2 – 10"