10 spørsmål med Hanna fra Lucky Malice

0
Skrevet av:
Publisert 9:00 4 November, 2013

luckymalicebass

(foto: Thomas Johannessen)

Det herlige punkebandet Lucky Malice slipper fredag nytt album som har gått på repeat hos halvparten av Pyro i det siste. Vi serverte ti spørsmål til bassist Hanna.

1. Hvem er du og hva skjer?

Jeg er Hanna Fauske. Speller bass i Lucky Malice som er aktuelle med ny selvtitulert skive nå i november!

2. Låten eller artisten som dro deg etter håret inn i rocken?

Jeg har blitt nappa i legghåra av fengende rockeriff gjennom åra, men Turboneger var første bandet som fikk et skikkelig hestehaletak og dro meg direkte inn i det rette lyttespor. Og såklart har mine inspirerende bandvenner lugga meg godt.

3. Hva er det rareste/ekleste du har blitt servert av mat som artist?

Jeg har jo vært i en del crustbuler hvor det hender seg at maten kanskje er litt rar. Samtidig som det er i en sånn bule jeg også har fått servert det beste. Men jeg er nok nødt til å utpeke en grønn “alt-i-ett” gryte jeg fikk servert på en rockepub i spaniens land som gjorde at jeg heller gikk på en tapasbar og spiste snegler. Snegler altså!4. Hvem er den kuleste rockestjernen du har møtt?

En av de jeg har møtt som jeg syns har gjort jævlig mye kult og inspirert meg på mange vis er Kristopher Schau, men dog kanskje ikke som rockemusiker da.

5. Hvem er den kjipeste rockestjernen du har møtt?

Vet ikke om jeg tør å nevne navn her egentlig.6. Ramones eller The Clash, og hvorfor?

Ramones. Jeg trenger litt fart jeg.7. Hvilke tre låter vil du ha i begravelsen din?

Dette er utrolig kjedelig, men jeg tror ikke jeg kan svare på det nå ass. Jeg lever veldig i nuet, og klarer ikke planlegge sånt.

8. Hvor irriterende er det at folk har sluttet å kjøpe plater?

Jeg prøver å ikke la meg irritere over folk som har slutta, men heller gledes over de som stadig gjør det. Og jeg håper vinylsalget kan fortsette å vokse!

9. Hva er din våteste drøm som musiker?

Ha tisseshow imens jeg speller konsert. Jeg har prøvd det før, men klarte ikke gjøre to ting på en gang, så det trengs nok litt øving.

10. Hva er høydepunktet i karrieren så langt?

Siden jeg ikke har gjennomført et tisseshow under egen konsert er høydepunktet da jeg fikk være gjesteartist som “pee-girl” under en Göttemiakonsert på Kåntra i Moss. Nææ, men sistekonserten på en tidagers Spaniaturne med Lucky Malice var bra kick. Vi fremførte “Sheena Is A Punkrocker” for kanskje tredje gang etter publikums ønske. Både scenen og gulvet var fylt av energiske spanjakker og hele bandet ble løftet opp og fikk seg en god runde “over” publikum, til og med trommisen med skarp, hihat og mikrofon fikk smaken av stagedive.

Sjekk videoen til Happy Days fra bandets forrige plate under.

Tags: ,

Del "10 spørsmål med Hanna fra Lucky Malice"