Hopp som en bratwürst

Boller og Burritos med splitter ny sang. Er det en hit?

“Bratwürst” er en helt ny sang laget av P3-programmet Boller og Burritos. Som alle andre populære sanger er den selvsagt tilgjengelig i Spotify.

Hør den her:

Både sangtittel, livsmotto og pølse

— “Bratwürst” er en sangtittel, og refrenget “Hopp som en bratwürst” er også et livsmotto. Går ting skeis, er det bare å hoppe som en bratwürst, og alt vil ordne seg, hvis du skjønner. Det er også viktig å huske at en bratwürst er en stor pølse, sier programleder i Boller og Burritos, Lars Berrum.

Berrum bidrar i hovedsak på sangens refreng, mens programlederkollega Olli Wermskog tar seg av versene. Låta er produsert av Lt Wee fra Lt Wee Show på NRK mP3.

Hvorfor har dere laget denne sangen?

— Vi har laget den av samme grunn som Wolfgang Amadeus Mozart skrev musikken til “Tryllefløyten”; for å glede, inspirere og engasjere.

12 poeng til Bratwürst

Boller og Burritos har denne uka spilt låta flere ganger i sin egen sendetid på NRK P3. I følge Lars Berrum er tilbakemeldingene positive:

— Ja, vi har faktisk blitt nedringt av flere utenlandske medier som på gebrokken engelsk skryter av sangen og gir den 12 poeng. Vi er litt usikre på hva det betyr, men vi tolker det positivt.

Siste humorsaker: