Endelig er den her: Kalle Larssons bästa

Coolt! Balt! De kramgodaste låtene til Sveriges grymmaste visesanger samlet på én kassett.

Med låter som “Man er vel ej bög om man suger av en gammal kompis”, “Hon måste ha cancer” og “För at bli brunare til sommaren smörar jag inn mig med bajs”, er denne utgivelsen et must for alle som er glad i god musikk.

— Kjenns livet rett bra eller vill du bara dö med det samma? Spelar ingen roll, för äntligen har jag samlat mina bästa låtar, sier Kalle Larsson.

Prisen er kun 199 svenske kroner (eller 4 norske).

Kalle Larsson (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3).
Kalle Larsson (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3).

Kjent fra Boller og Burritos på P3

Med denne utgivelsen satser artisten fra Gøteborg på å slå gjennom i Norge. Han har allerede opptrådt flere ganger i P3-programmet Boller og Burritos, hvor han spiller en låt hver tirsdag.

Les også: Alt om Boller og Burritos

Larsson hevder også å ha spilt i P3s musikkprogram Popsalongen med Aishath Afeef, men det er litt usikkert om dette faktisk har skjedd. Han kan uansett forsikre om at kassetten holder høy kvalitet:

— Absolut! Det fölger med total snigelpårsgaranti när du köper “Kalle Larssons bästa”.

Flotte gjesteartister

Kalle Larsson – som deltok i den svenske Melodifestivalen 2013 med sangen “Det är först när man förlorar båda armarna man måste lära sig at runka med benen” – har fått med mange prominente gjester på denne kassetten.

— Cornelis Vreeswijk, Ulf Lundell, Magnus Uggla, Lill Lindfors, Christer Petterson, Dr. Alban, Karl Bertil Jonsson, Ruuunar Søgård och en igelkott på grill sjunger alla med mig, forteller han.

Kalle Larsson hører du i Boller og Burritos hver tirsdag.

Her kan du se noen flere bilder av Kalle (som har levert hele promopakka si til P3):

* Reklamevideoen øverst i reportasjen er en følge av den nye kassettlovgivningen, som sier at alle mediebedrifter – også NRK – har lov til å reklamere for kassetter.