Se alle episodene av Berrum & Beyer

Nå kan du se alle episodene av Berrum&Beyer før de går på NRK3!

Berrum & Beyer sendes på NRK3, onsdager klokka 21.25, men allerede nå kan du se alle episodene av Verdens beste talkshow på P3.no.

Se alle episodene her

– OL er rett rundt hjørnet og vi vet at folk er veldig opptatt av 30 kilometer for kvinner og kommenteringa til Dorthe Skappel. Dette er et tilbud fra oss til alle sportsinteresserte som skal få med seg absolutt alt, sier Martin Beyer.

Han og Lars Berrum har kosa seg sammen som likestilte programledere, med to pulter,  i Berrum&Beyer, og noe av det Beyer husker aller best er da Vincent van Gogh gjestet talkshowet. Det ble nesten dramatisk.

– Jeg ble nesten blind etter at øreblod fra van Gogh kom sprutende inn i øyet mitt i 120 kilometer i timen. Jeg så ikke skikkelig på to timer etterpå.

Høyt tempo

venstreLars Berrum og Martin Beyer mener at Verdens beste talkshow stiller store krav til publikum, men har stor tillit til at NRK3-seerne tar utfordringen.

– Det er et talkshow med høyt tempo, uten overforklaringer. Det går kjapt og folk bør sette av fem minutt etterpå til å gå en tur, sier Lars.

De bør gå en tur i valgfritt tempo, meditere eller ta LSD.

– Ja, de bør gå en tur i valgfritt tempo, meditere eller ta LSD, skyter Martin inn.

høyre

Hva er best med å være talkshowvert?

– Å få gå i blazer. Vi er heldige som får ha penjakke på jobb, og selvfølgelig muligheten til å kunne bli  snakka om i samme åndedrag som for eksempel Skavlan, Thomas Zeltzer, J.Leno og Jimmy Fallon, sier Beyer.

Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen har kjent hverandre i mange år, og fant hverandre på en stand-up scene.

Som du ser har de blitt godt kjent:

Bilde fra Berrum&Beyers reklameinnslag for Ass2mouth.
Bilde fra Berrum&Beyers reklame for Ass 2 mouth.

På spørsmål om hva som er det beste med Martin som talkshowvert, svarer Lars Berrum:

– For min del er det at han er så flink til å snakke og si ord riktig. Det er noe jeg setter enormt stor pris i med folk. Det er nemlig noe jeg mangler. Det er utrolig gøy å lage tv med noen man ‘bonder’ skikkelig med humoren til.

Hva liker du best med Lars da, Martin?

Han er en slags blanding av Geir Schau og Jonas Gahr Støre.

– Det må vel bli at han tør å være gær’n og er politisk satirisk. Han sier det folk ikke tør å si. Han er en slags blanding av Geir Schau og Jonas Gahr Støre. Midt mellom Geir og Gahr.

Les mer fra intervjuet: Et talkshow som vil få deg i kneestående

Se Berrum & Beyer sin reaksjon på terningkast 1 

Har du sett..

Denne musikkvideoen fra Berrum & Beyer?

 

Se flere innslag fra Berrum & Beyer:

Lager kokkeprogram | Berrum&Beyers quinnequeld | Jag har et så jævla perfekt hår